Educació

L'Ajuntament de Teulada destina més de 25.000 euros a educació

La regidoria dEducació i Joventut han impulsat dues subvencions destinades al transport i ladquisició de llibres de text
Llibres i llapis escolars / Ajuntament de Teulada

La regidoria d'Educació i Joventut de l'Ajuntament de Teulada, delegades a Rosana Caselles i Verónica Martínez, n'han impulsat dos subvencions destinades al transport i l'adquisició de llibres de text per valor de més de 25.000 euros, totes dues amb recursos propis del consistori.

D'una banda, s'atorgaran ajudes al transport per a aquells estudiants que, estant empadronats al municipi i sent menors de 30 anys, hagin cursat, durant l'any 2021-2022, ensenyament no obligatori (universitaris, batxillerat, ensenyaments artístics professionals i superiors o cicles formatius de grau mitjà i superior).

D'altra banda, es concedirà un ajut per a l'adquisició de llibres de text per a aquells estudiants d'ensenyament no obligatori que, estant empadronats al municipi, s'hagin matriculat al curs escolar 2022-2023.

Un cop publicades al BOP, al llarg d'aquesta setmana, es podran consultar les bases i fer les sol·licituds a través de la seu electrònica: https://teuladamoraira.sedelectronica.es/info.0

Caselles ha afegit que "aquest tipus d´iniciatives continuaran sumant-se al llarg del curs escolar, amb l´objectiu de continuar treballant en l´optimització dels sistemes educatius i el suport constant a les famílies".

"Apostem perquè la joventut segueixi formant-se i pugui desenvolupar les seves aptituds acadèmiques, per tal de fomentar la continuïtat en la seva formació, ja que apostar pel seu creixement personal és apostar per un futur per a ells", ha assenyalat Martínez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *