Política

Mari Carme Ronda tornarà a liderar la candidatura de Compromís per Benissa el 2023

La militància valencianista a Benissa recolza la candidatura de la seva edil actual a l'ajuntament davant la presentada per Josep Lluís Armengol
Mari Carme Ronda, candidata Compromís per Benissa. Arxiu / Ràdio Litoral

La regidora valencianista a l'Ajuntament de Benissa, Mari Carme Ronda, va ser triada divendres passat, dins del procés de primàries obert per Compromís per Benissa, com alcaldable de cara als propers comicis municipals de maig del 2023.

En aquestes primàries es van presentar dues candidatures. D'una banda, Mari Carme Ronda, Arquitecta Tècnica i Professora de Secundària. I de l'altra la de Josep Lluís Armengol, comerciant de Benissa i Llicenciat en Psicologia i Infermeria. Mari Carme Ronda, actualment regidora de Compromís a l'oposició a l'Ajuntament de Benissa, va resultar triada per la militància del col·lectiu local, i es va postular d'aquesta manera com a proper número u de la candidatura de la coalició valencianista.

D'aquesta manera, Compromís per Benissa comptarà, per segona vegada consecutiva, amb una candidata a l'alcaldia de la localitat. D'aquesta manera, el col·lectiu valencianista fa una aposta ferma per l'apoderament de les dones també en la política local, segons expliquen a través d'un comunicat.

Ronda compta amb experiència com a regidora tant a l'oposició com al govern de Benissa, on es va encarregar de les delegacions a les regidories d'Estratègia Territorial (Pla General), Medi Ambient, Documentació i Espais Culturals i Justícia, entre altres responsabilitats.

La candidata ha manifestat mitjançant un escrit, el seu agraïment a la militància per la participació i el suport que han rebut les dues candidatures.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *