Cultura

Més de mil persones van assistir al primer saló de Cultura Oriental i Oci Alternatiu a Teulada Moraira

L'Auditori va acollir activitats que anaven des d'un espai per jugar a jocs de taula fins a conferències sobre la cultura nipona
Membres de l'equip de Govern i tècnics de l'Ajuntament de Teulada / Ajuntament de Teulada

Finalitza amb èxit el primer saló d'oci alternatiu de Teulada Moraira, TeMoricon 2022. El Auditori Teulada Moraira Aquest cap de setmana va acollir més de mil persones que van poder gaudir de la infinitat d'activitats preparades per a tota la família, des d'un espai per jugar a jocs de taula, fins a conferències sobre la cultura nipona.

Aquest projecte neix dels processos participatius de què ha format part la joventut del municipi, els quals van proposar les actuacions del I Pla Jove, aprovat aquest mateix any, i del qual formava part aquest esdeveniment.

Per al desenvolupament s'hi han implicat 14 persones joves voluntàries del municipi; 25 persones de les associacions col·laboradores, Razia i Azarkia; així com tot el personal tècnic i de serveis de l'Auditori i el Departament de Joventut de l'Ajuntament de Teulada.

La regidora de Joventut, Infància i Adolescència, Verónica Martínez, ha agraït "la gran participació de persones de tota la comarca, així com l´organització i col·laboració de tots per fer d´aquest primer saló tot un èxit".

L'oferta d'activitats del TeMoricon estava composta per: cinc estands comercials de col·leccionables i jocs de taula; 19 estands d'artistes de la il·lustració i modelatge; tres food trucks; quatre cosplayers professionals, que van fer de jurat al concurs; quatre estands d'associacions, dues que van organitzar l'esdeveniment, i dues més que dinamitzaven els espais; conferències sobre la cultura japonesa o el cosplay, concursos de Pokémon o animi; videojocs, rol en viu i activitats esportives com tir amb arc, soft combat o quidditch, entre d'altres. En total, van ser 72 activitats distribuïdes per tots els espais de l'auditori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *