Esports

Ondara aprova la compra del segon Trinquet

Us interessa adquirir aquest any un tros d'immoble per annexar-lo i poder ampliar les instal·lacions actuals del Trinquet Municipal
Ple ordinari de setembre / Ajuntament d'Ondara

El Ajuntament d'Ondara aprova en sessió plenària l'adquisició del segon trinquet Amb motiu de la celebració aquest any del 150è aniversari del Trinquet Municipal d'Ondara (datat el 1872), el consistori ha iniciat les gestions per adquirir el conegut com a «segon trinquet menor».

Ara, aquestes gestions van culminar amb la votació al ple de la iniciativa d'adquirir a la seva propietària una superfície de 90,75 m² ubicats al fons de la seva parcel·la situada al c/ Sol, 16 per l'import de 17.800 euros.

A més, s'ha acordat que per part de la Junta de Govern Local es continuï el procediment fins a la finalització. Es justifica l'interès d'adquirir aquest any 2022 un tros d'immoble per annexar-lo i poder ampliar les instal·lacions actuals del Trinquet Municipal d'Ondara; justificant-se l'adquisició directa d'aquesta peça precisament que està connectat amb el fons del Trinquet Municipal actual.

La votació va tirar endavant per unanimitat, amb els vots a favor de l'equip de govern PSPV-Compromís, PP i Ciutadans. L'Alcalde, José Ramiro va expressar la seva satisfacció per aquesta operació, que permetrà a l'Ajuntament d'Ondara continuar reforçant la seva aposta per l'esport autòcton mitjançant el creixement i la millora de les instal·lacions destinades a la pràctica de la pilota.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *