Obres

Ondara renova la xarxa d'aigua del carrer del Verger

Es renovarà la xarxa a la vorera est del carrer, que és la que disposa duna xarxa obsoleta i amb problemes de fuites i pressió
Mapa del carrer on s'executaran les obres / Ajuntament d'Ondara

Aquesta setmana començaran les obres per a la renovació de la xarxa d'aigua potable al carrer El Verger, que impulsa l'Ajuntament de Ondara. Es renovarà la xarxa a la vorera est del carrer, que és la que disposa d'una xarxa obsoleta i amb problemes de fugides i de pressió.

El pressupost total de lobra és de 38.864,46 € (IVA inclòs). Les obres estan parcialment subvencionades per la Conselleria dAgricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica dins dels ajuts a municipis per a lexecució dobres en matèria de proveïment daigua, sanejament i defensa contra inundacions amb una aportació de 28.729,72 euros ; la resta anirà a càrrec de lAjuntament dOndara.

Des de l'Ajuntament d'Ondara es considera que les obres són necessàries per eliminar el problema de subministrament, talls per reparacions, cabal i pressió insuficient d'aigua al carrer del Verger. Aquesta xarxa està formada per canonades de fibrociment de 60mm, les quals resulten totalment insuficients. Les males condicions d'aquesta xarxa d'aigua potable afecta un total de 32 vivendes del carrer (aproximadament 70 persones), a més dels comerços i els negocis de la zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *