Igualtat

Proposen accions amb què contribuir a l'eradicació de la prostitució a la Marina Alta

Benissa acull la presentació d'un estudi que aborda el consum de la prostitució a la comarca i les desigualtats a què va aparellat
Acte de presentació de l'informe sobre el consum de prostitució / Massma

Benissa va ser escenari ahir dimecres de la presentació d'un estudi que, impulsat per la Xarxa Comarcal de Igualtat, a la MASSMA, mostra el mapa del consum de prostitució a la Marina Alta. Una convocatòria oberta a responsables polítics i tècnics. Una trobada en què es van proposar una sèrie de recomanacions per orientar polítiques i actuacions públiques, amb l'objectiu de contribuir a eliminar les múltiples desigualtats que vertebren el món de la prostitució, eradicar-ne el consum i dur a terme un treball adequat en la prevenció de la violència de gènere, com ha explicat la tècnica a Igualtat de la Massma, Aina González.

Tota aquesta informació també serà accessible per al ciutadà mitjançant la documentació pujada al web de la Massma i dels ajuntaments que s'han sumat al projecte.

A més, aquella mateixa tarda, a Jesús Pobre, es va dur a terme una presentació pública. La cita es va desenvolupar a la Sala de Plens de l'Ajuntament de l'EATIM.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *