Economia

Surten a la venda els bons bescanviables als establiments d'hostaleria de Calp

La campanya Bono-Menja de l'Ajuntament de Calp estarà activa fins al 8 de novembre i es podran adquirir bons per valor de 20, 50 i 100 euros
Establiments hostalers de Calp. / Ràdio Litoral. Arxiu

Avui dijous, 6 d'octubre, a les 10 del matí, han sortit a la venda els Bono-Menja de Calp. Bons bescanviables per consumicions a bars, restaurants i cafeteries de la ciutat del Penyal. Podran adquirir-los els ciutadans majors d'edat empadronats al municipi. Aquesta és una iniciativa pionera, basada en els bons comerços, però enfocada a reactivar l'economia local donant suport a les empreses del sector de l'hostaleria.

La campanya compta amb un pressupost de 250.000 €. Es posen a la venda bons de 20€, 50€ i 100€ i cada persona podrà comprar fins a un màxim de 100€.

Lydia Malagón, representant de l'empresa que gestiona aquesta campanya, remarca que els Bono-Come estaran actius i per tant bescanviables fins al 8 de novembre. Una acció de promoció econòmica que ha posat en marxa l'Ajuntament de Calp en col·laboració amb AEMCO, que és l´Associació local d´Empresa i Comerç.

Els establiments que estiguin interessats a adherir-se al programa de bons encara estan a temps d'inscriure's. Heu de presentar sol·licitud per via telemàtica a través de la plataforma habilitada per AEMCO fins al 10 d'octubre.

Aquesta iniciativa se suma a la campanya Bono Consum, amb un funcionament similar, que ha ofert bons destinats a estimular la compra al comerç local a Calp i que ha comptat amb un pressupost de 220.000€.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *