Comerç

Teulada Moraira celebra el Dia del Comerç Local amb una gimcana i 500€ de premi

El/la afortunat/da podrà gastar el seu premi als comerços locals i donar suport així a les empreses del municipi
Cartell de la Gymkana Comercial / Ajuntament de Teulada

Amb motiu del Dia del Comerç Local, que se celebra el dimarts 25 d'octubre, l'Ajuntament de Teulada ha organitzat una Gymkana Comercial en què els participants hauran de seguir les pistes que apareixeran en forma de QR en diferents aparadors i que marcaran el recorregut per diversos comerços del municipi. D'aquesta manera, els que aconsegueixin resoldre l'enigma entraran al sorteig d'un premi per valor de 500 euros, a gastar als comerços locals.

Podran realitzar la gimcana al nucli urbà de Teulada o al nucli urbà de Moraira. Per això, hauran de començar escanejant els codis QR que trobareu a la porta d'entrada de l'Ajuntament de Teulada o de l'Edifici Espai La Senieta de Moraira.

A partir d?aquí, se?ls donaran una sèrie de pistes per esbrinar el primer dels cinc comerços que hauran de trobar. Un cop resolt l'enigma l'usuari haurà de fer-se una foto a cadascun d'ells i enviar les cinc fotos al correu electrònic de participacionciudadana@teuladamoraira.org amb el seu nom i telèfon contacte.

En acabar el dia, es recolliran les dades de tots els participants i es farà el sorteig dels 500 euros. L'afortunat/da podrà gastar el seu premi als comerços locals i donar suport així a les empreses del municipi.

A més, l'Associació AECO Teulada Moraira ha organitzat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Teulada per al dissabte 22 d'octubre la Festa del Comerç, un esdeveniment amb una variada programació:

• 10:00 h. Festa del comerç. Actuació de la Colla el Falçó de Teulada.
• D'11:00 ha 14:00 h. Servei de ludoteca i tallers infantils.
• De 12:00 ha 14:00 h. Tapa i degustació de vermut a càrrec de Celler Teulada, Restaurant Las Vegas i Domingo Carns i embotits. Amenitzat amb música en directe.
• 17:00 h. Xocolata i bamba per al públic assistent.
• De 17:00 ha 19:00 h. Música en directe.
• 19:00 h. Actuació del Grup de Danses Font Santa de Teulada.

La regidora de Foment, Rosana Caselles, ha animat tota la ciutadania a “participar en aquests dos dies de celebració de la millor manera possible: donant suport als nostres comerços locals gaudint de les activitats organitzades per a tota la família”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *