Cultura

Teulada Moraira celebra el Dia Internacional de les Biblioteques

Han donat a conèixer els més petits 'El secret de les muntanyes', un conte infantil basat en la natura i muntanyes del municipi
Cartell del Dia Internacional de les Biblioteques / Ajuntament de Teulada

Des de la Biblioteca Municipal de Teulada i l'Agència de Lectura de Moraira, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Biblioteques, s'ha organitzat la visita de l'escriptora Milagros Bisquert Salvá i la il·lustradora Carmen Ivars Jiménez al CEIP Cap d'Or de Moraira i al CEIP Sant Vicent Ferrer de Teulada.

D'aquesta manera, l'autora i la il·lustradora de El secret de les muntanyes donen a conèixer als més petits aquest conte infantil basat en la natura i les muntanyes del municipi obsequiant els escolars amb un llibret.

A cada sessió, els bibliotecaris també expliquen quins avantatges pot tenir fer-se socis de la biblioteca, conviden a fer-se el carnet de la Xarxa Pública de Biblioteques Valencianes i expliquen com emportar-se llibres a casa per llegir, entre altres funcions. La resta de lalumnat de primària dels dos centres aniran visitant les biblioteques al llarg de tota la setmana.

Cal assenyalar que El secret de les muntanyes està editat per la Associació Cultural Amics de Teulada i compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Teulada.

Sobre això, el regidor de Cultura, Héctor Morales, ha manifestat que "és una manera bonica de celebrar l´efemèride i més dins de la biblioteca".

Des de l'Ajuntament de Teulada s'anima la ciutadania a endinsar-se al món de la lectura, aprofitant els espais i serveis culturals que ofereix Teulada Moraira. És important veure les biblioteques com a llocs de descoberta, ja que ens permeten connectar amb altres persones de la comunitat i amb el gran univers que s'amaga darrere de les pàgines d'un llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *