Serveis Públics

Teulada Moraira encapçala la llista de bona gestió en matèria d'administració electrònica

Així ho plasma la Sindicatura de Comptes en un estudi sobre el compliment en la prestació de serveis digitals dels ajuntaments
Tecnologia / Ajuntament de Teulada

La Sindicatura de Comptes publica un informe sobre el compliment en la prestació de serveis en matèria digital dels ajuntaments de menys de 20.000 habitants a la Comunitat Valenciana; Teulada Moraira el municipi millor avaluat.

Després del procés d'avaluació, Teulada Moraira ha estat el municipi més ben valorat respecte als altres quatre ajuntaments que han presentat la documentació. La Nucía i Benissa queden en un segon esglaó similar, seguits de Pego i Albatera.

A les consideracions prèvies de l'informe únicament Teulada Moraira ha elaborat un estudi previ de la implantació de l'administració electrònica, amb la finalitat de determinar-ne les necessitats organitzatives, de personal i tècniques.

Pel que fa a les dades, el consistori ofereix tretze serveis, compleix tots els apartats de l'ENS i amb els aspectes avaluats en matèria de protecció de dades. Per això, obté la màxima puntuació possible que estableix linforme, que és de 28 punts. A tota la Comunitat, només la localitat castellonenca de l'Alcora aconsegueix la mateixa distinció, quedant els següents classificats a set punts.

El regidor de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Teulada, José Antonio Bisquert, ha agraït aquest reconeixement destacant “la gran tasca del departament d'informàtica, que ha fet possible aquest posicionament, mantenint actualitzats els serveis digitals d'accessibilitat i la protecció de dades dels usuaris ”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *