Societat

Teulada Moraira recull 30 flocs de pèl per donar al Dia Contra el Càncer de Mama

Al mes de març es van emportar caixes de recollida de pèl a totes les perruqueries del municipi per tal d'ajuntar els flocs per avui
La regidora de Sanitat i membres de l'Associació Teulada Moraira Contra el Càncer / Ajuntament de Teulada

L'Ajuntament de Teulada i diferents associacions i entitats de Teulada Moraira s'uneixen per commemorar el Dia contra el càncer de mama organitzant una sèrie dactes en suport a la causa.

Entre ells, se n'ha preparat una cursa i marxa solidària benèfica per a aquest diumenge, 23 d'octubre, la recaptació del qual es destinarà a la investigació de la malaltia. Els interessats a col·laborar podran inscriure's de forma online, fins al 21 d'octubre, a www.somesport.com; i de forma presencial, fins avui, 19 d'octubre, als comerços 'Regals i mobles Vicente Ferrer', 'Carmen, roba i complements' i 'Entrefils'.

Aquest acte ha estat organitzat per l'Associació Teulada Moraira Contra el Càncer, en col·laboració amb el Club d'Atletisme Corremundos, l'Associació Mestresses de Casa de Teulada i l'Ajuntament de Teulada.

També s'ha organitzat la recollida de Flocs de pèl solidaris, per contribuir a la creació de perruques solidàries. Al mes de març es van emportar caixes de recollida de pèl a totes les perruqueries del municipi per tal d'ajuntar els flocs per avui. S'han donat més de 30 flocs.

La regidora de Sanitat, Susanne Katzgrau, ha fet entrega dels flocs de cabell recollits a l'associació Teulada Moraira Conta el Càncer, per a la seva posterior donació a una fàbrica de perruques solidàries.

"Vull donar les gràcies a totes les perruqueries de Teulada Moraira per la seva col·laboració altruista i per la solidaritat i empatia dels ciutadans i ciutadanes de la comarca", ha comentat Katzgrau.

L´edil ha destacat a més la importància d´aquest dia "il·luminant de color rosa els nostres edificis públics per totes les dones que han lluitat i lluiten contra la malaltia".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *