Societat

Torna a celebrar-se l'Ugly Day a Teulada Moraira el 19 i 20 de novembre

La finalitat d'aquest festival de rock és recaptar fons per fer una acció solidària a l'Hospital La Fe de València
Membres de l'Ugly MC Group i l'alcalde de Teulada Moraira / Ajuntament de Teulada

El II Ugly Day, un festival internacional de rock i solidari, se celebrarà els dies 19 i 20 de novembre a Teulada Moraira. Neix amb la finalitat de recaptar fons per realitzar una acció solidària al Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València.

Manuel Reig, secretari d'Ugly MC euro Chapter, ha assegurat que “aquest esdeveniment persegueix els mateixos objectius que l'any passat però, aquesta vegada, destinant la recaptació a les zones de la UCI i les urgències pediàtriques. Espais sensibles que requereixen intervencions gràfiques per fer més suportable el temps que hi passen els pacients infantils. És una tasca més complexa però sens dubte meravellosa”.

En aquesta edició, com ho van fer el 2021, els alumnes de l'escola Barreira Art + Disseny, seran els encarregats d'ambientar els espais de l'UCI i les Urgències pediàtriques de La Fe. Cal assenyalar que també s'ha presentat l'esdeveniment a les instal·lacions del centre, amb l'objectiu d'arribar al públic més gran possible.

Els representants han destacat noves activitats per a aquesta edició com a un circuit d'efectes especials amb vehicles i més llocs de gastronomia i música en directe durant tot el dia. "Tot tipus de conductor és benvingut a aquest esdeveniment, no només a nivell local sinó a nivell internacional", han remarcat.

L'entrada al festival és totalment gratuïta i tindrà lloc al Passeig del Senillar de Moraira, el dissabte de 13:00 ha 2:00 hi el diumenge de 9:00 ha 18:00 h. Ja estan confirmades les actuacions de Jimmy Cornett & The Deadmen, Game Cover, Antonio Mamas, Shamrockers, Laurence Archer LA Roxx i Sissix. També hi haurà una trobada de motos, cotxes clàssics i jocs infantils.

Per part seva, l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell ha agraït la feina de tots els que han fet possible tornar a realitzar aquest esdeveniment, destacant que “per a la nostra localitat és un orgull poder participar i col·laborar en aquest tipus d'esdeveniments solidaris que compleixen amb la finalitat de fer més suportable el temps dels pacients infantils i les seves famílies a l'hospital”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *