Economia

Últims dies per gastar els bons consum de Pego

Fins al 31 d'octubre es pot fer ús de la targeta moneder als prop de 70 comerços adherits a la campanya
Cartell dels Bons Consum / Ajuntament de Pego

Dilluns que ve 31 s'octubre finalitza el termini per gastar les targetes dels bons consum als diferents comerços de Pego. Una acció de foment del comerç local, que s'ha dut a terme pel treball conjunt entre del Ajuntament de Pego i la Diputació d'Alacant. A més del suport tècnic CREAMA-PegoComerç Pego (Associació de Comerciants de Pego) i la Unió Gremial.

Des d'Unió Gremial qualifiquen la campanya d'èxit amb la participació de prop de 70 comerços en aquesta iniciativa. Una diversitat que abasta tots els sectors, comerços de primera necessitat com a fleques, així com establiments de moda, telefonia, electrodomèstics i hostaleria. El teixit comercial de Pego s'ha implicat de ple en aquesta acció.

Evidentment, tots els pegolins també s'han bolcat en aquesta iniciativa. N'és una prova que, en molt pocs dies, es van lliurar tots els bons. D'aquesta manera, la campanya ha beneficiat, d'una banda, els consumidors per als quals ha suposat un 50% d'estalvi en les compres i, d'altra banda, els comerços locals que se'ls ha donat més visibilitat.

La iniciativa va arrencar l'1 d'octubre passat i els veïns i veïnes de Pego tenen fins al 31 d'aquest mateix mes per gastar les targetes que van adquirir a la fase prèvia. Cal destacar la comoditat i versatilitat del sistema utilitzat de targetes moneder. Un procediment que facilita que tot tipus de comerços, independentment de la seva mida i del seu tiquet mitjà, puguin participar. De la mateixa manera que facilita que tots els ciutadans, més grans de 18 anys, que adquireixin la targeta, la puguin utilitzar lliurement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *