Societat

Una Marea Rosa tornarà a sortir al carrer a Benissa amb motiu del Dia per la Lluita contra el Càncer de Mama

Des de l´Ajuntament i en col·laboració amb l´Associació local de Lluita contra el Càncer s´ha programat una setmana completa d´activitats
Cartell "Setmana de la Marea Rosa". / Ajuntament de Benissa.

Benissa commemora el 19 d'octubre, Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama, amb un complet programa d'activitats que es prolonga durant tota aquesta setmana i que ha organitzat de manera conjunta les àrees municipals de Sanitat, Cultura i la Associació local de Lluita contra el Càncer.

Les activitats ja van arrencar el cap de setmana amb la il·luminació de la façana de la Basílica de la Puríssima Xiqueta en color rosa i dues actuacions de dansa acrobàtica al mateix espai. L'agenda quedarà tancada el dia 23, diumenge, amb una caminada solidària, la Marea Rosa, a la seva segona edició. Una caminada que es desenvoluparà a partir de les 9.30 hores, com ha explicat l'edil de Sanitat, Isabel Bou, a qui se sumen diferents activitats lúdiques pensades per a públics de totes les edats.

També s'han previst diferents xerrades, exposicions o teatre durant tota aquesta setmana. Bou especifica que aquest dimecres, a les set de la tarda està prevista a les Cases del Batlle una xerrada i exposició de productes a càrrec de Raquel Oltra i Marina Servan. Al mateix emplaçament, el dia 20 des de les 17 hores es podrà acudir a tres conferències; la primera en relació amb la prevenció del càncer de coll uterí, la segona sobre alimentació saludable i una darrera que abordarà qüestions com la higiene bucodental durant l'embaràs, impartides per Hensey Pamela Hernández, Àngela Devesa i Àngela Llopis, respectivament. El divendres 21 a partir de les deu de la nit, el grup ImproVivencia posarà en escena 'Senyores al bingo', al Saló Cultural. I el dissabte 22 a les 19.30 h s'inaugurarà al Centre d'Art Taller d'Ivars l'exposició 'El lloc de l'alegria i el dolor'.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *