Serveis Públics

Xàbia descentralitza els serveis socials i crea una àrea bàsica d'atenció social al Cívic Punt de l'Arenal

A l'àrea, ubicada a l'edifici Cívic Punt, ja presten els seus serveis un treballador social, una educadora social i una auxiliar administrativa
Equip social de l'Arenal / Ajuntament de Xàbia

El departament de Serveis Socials del Ajuntament de Xàbia ha creat una nova àrea bàsica d'atenció al barri de l'Arenal, ubicada a l'edifici Cívic Punt. Ja hi presten els seus serveis un treballador social, una educadora social i una auxiliar administrativa, equip que es complementa amb l'oficina de l'habitatge que també té la seu en aquest espai.

Tal com explica la regidora de Serveis Socials, Rita Berruti, la nova organització territorial dels serveis socials valencians possibilita la descentralització i que es pugui acostar als veïns latenció primària bàsica en matèria social.

Atenent les circumstàncies de l'Arenal s'ha decidit començar per aquest barri per facilitar als seus residents l'accés a la informació, consultes o tràmits relacionats amb els serveis socials (com sol·licituds dependència, famílies nombroses, ajudes d'emergència, Renda Valenciana, informes vulnerabilitat, informació obtenció certificat discapacitat, pensions no contributives, etcètera).

Els veïns seran atesos a les oficines del Cívic Punt (Carretera Cap La Nao-Pla núm. 122, cantonada amb carrer Saint Tropez). Allà, a més, es continuaran fent les activitats habituals de dinamització social, des de classes d'espanyol per a estrangers, grups d'autoajuda per a dones, activitats lúdiques per a la infància o classes de repàs escolar, entre d'altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *