Educació

Xàbia ofereix un taller de pares i mares per acompanyar els fills i filles en el descobriment de la sexualitat

Hi haurà quatre xerrades: el 3 de novembre, 17 de novembre, 1 de desembre i 15 de desembre a les 19 hores a la Casa de Cultura
Cartell de les xerrades / Ajuntament de Xàbia

La regidoria de Joventut de Xàbia obre inscripcions per al segon taller per a pares i mares que vulguin rebre assessorament sobre com acompanyar els seus fills en el descobriment de la sexualitat i l'afectivitat, un tema difícil d'abordar a moltes famílies.

Els especialistes en sexologia insisteixen que leducació sexual és essencial per tenir una vida sexual sana, segura i diversa. I també posen en relleu que allò que els menors no aprenen del seu cercle de confiança acaben buscant-lo en altres fonts com els amics, sèries de televisió i d'internet, en què no s'explica de la millor manera ni amb la informació més veraç.

Des del departament que dirigeix Montse Villaverde proposen quatre sessions per parlar i reflexionar sobre els principals eixos de la sexualitat; des de les diferents sexualitats i afectivitats, als estereotips, mites i creences sobre la sexualitat; limpacte de la pornografia i les xarxes socials i la importància del consentiment.

Hi haurà quatre xerrades: el 3 de novembre, 17 de novembre, 1 de desembre i 15 de desembre a les 19 hores a la Casa de Cultura.

Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb la tècnica de joventut a l'angels.oliver@ajxabia.org

Aquesta escola de pares està pensada per, a més d'acompanyar amb naturalitat els fills i filles en el seu despertar sexual, que els pares i mares revisin els seus propis estereotips, mites i creences limitants sobre la sexualitat, puguin participar en l'educació emocional dels menors i millorin la comunicació en família, en particular amb els adolescents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *