Oci i temps lliure

Xaló inaugura coincidint amb el 9 d'octubre l'ampliació de l'àrea recreativa del Tossalet

Casetes de fusta suspeses i unides per passarel·les, integrades a l'entorn, faran més atractiva aquesta zona d'esbarjo de Xaló
Noves casetes de fusta al Tossalet de Xaló / Ràdio Litoral

Xaló inaugurarà aquest diumenge, 9 d'octubre, coincidint amb la festivitat del Dia de la Comunitat Valenciana, l'ampliació i la millora del àrea recreativa del Tossalet. Un projecte que inclou casetes de fusta elevades i unides per una passarel·la, que faran volar la imaginació de les històries que inventin els més petits mentre juguen en plena natura.

Aquest és un lloc emblemàtic per a tots els xaloners i xaloneres. Un espai de trobada i esbarjo, que ja disposa amb zona de jocs, amb tirolina i xarxa d'escalada, així com bancs i taules.

El Tossalet es fa ara més atractiu amb el projecte executat per la mercantil Casas als Arbres, amb seu a Jesús Pobre, i aquest diumenge, 9 d'octubre, tots els veïns el podran gaudir amb un acte que comptarà amb la música de la Bandeta Juvenil, com ha avançat Eugenia Mestre, que és la regidora dEducació, promotora daquest projecte.

Xaló completarà aquesta jornada festiva amb motiu del 9 d'octubre, amb altres actes de germanor i convivència, com ara una paella gegant, música, jocs infantils i teatre.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *