Província Serveis Públics

Xaló signa amb la Conselleria el conveni que dotarà el municipi d'un Centre de Dia per a gent gran

La regidora Lara Avellà confirma que el nou centre s'habilitarà a l'escola bressol ubicada al centre urbà i oferirà 40 places
Xaló. / Ràdio Litoral. Arxiu

La regidora de Sanitat al Ajuntament de Xaló, Lara Avellà, ha anunciat que les escoles infantils, ubicades al centre del nucli urbà, seran reconvertides en un Centre de Dia per a Persones Majors. Ja s'ha signat el conveni amb la Conselleria per a l'adaptació d'aquesta edificació i construcció del futur Centre de Dia. Que serà totalment públic. Un projecte que implica una inversió de 2 milions d'euros, que s'emmarca al Pla Conviure de la Generalitat Valenciana, pla amb què es persegueix la recuperació d'espais públics i edificis municipals. El futur Centre de Dia aportarà 40 places per a les famílies de Xaló que ho necessitin.

La regidora s'ha mostrat emocionada i satisfeta dels resultats d'unes negociacions que s'han prolongat durant uns quants anys, i que per fi permeten albirar un servei, que l'edil considera molt important per al futur dels seus conveïns.

Realitat el 2024

L´objectiu que s´ha marcat l´Ajuntament de Xaló és poder obrir les portes del nou Centre de Dia per a Majors el 2024, aportant serveis de fisioteràpia, infermeria o teràpies ocupacionals.

Un centre que aporti una atenció integral a les persones de més edat en situació de dependència per a la realització de les activitats bàsiques de la vida diària i que necessiten atenció de caràcter assistencial, rehabilitador i biopsicosocial, per tal de millorar o mantenir el seu nivell de autonomia persona. Aportant alhora un respir familiar per als cuidadors.

Podeu escoltar l'entrevista completa en aquest enllaç

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *