Política

Canvis al govern de Xàbia: Ximo Segarra assumeix les competències a Foment Econòmic després de la renúncia de Marta Bañuls

Se sumarà a les regidories actuals d'Hisenda, Contractació, Centre Històric i Noves Tecnologies
El regidor Ximo Segarra / Ajuntament de Xàbia

El fins ara regidor d'Hisenda, Contractació, Centre Històric i Noves Tecnologies, Ximo Segarra, assumirà també les competències en Foment Econòmic després de la renúncia de l'anterior responsable, Marta Bañuls.

Segarra encara aquesta nova responsabilitat amb il·lusió, ganes i voluntat de col·laborar estretament amb les associacions d'empresaris del municipi. De fet, l'edil ja té previst convocar ben aviat els col·lectius per presentar-se, escoltar-los i avançar-los alguns dels projectes en què està treballant el departament.

“Continuaré les iniciatives que ha deixat perfilades Marta i també a proposar-ne d'altres, tant de dinamització comercial o ajuda a la modernització del sector, com que puguin servir de suport directe al teixit empresarial de Xàbia en aquests temps de dificultats” ha avançat el regidor.

Segarra ha volgut posar en valor la feina feta per la seva predecessora en una legislatura molt complicada per la pandèmia sanitària, que ha desencadenat una important resposta municipal en matèria d'ajuts a les petites empreses i autònoms.

El regidor ha mostrat la seva motivació per poder treballar amb un important col·lectiu com és el de l'empresariat local, generador d'ocupació, font de riquesa al municipi i dinamitzador de la vida als barris. També perquè, durant aquesta legislatura s'ha dedicat principalment a àrees més enfocades a la gestió interna i una regidoria com la de comerç li permetrà un tipus de treball diferent, amb més contacte amb els veïns i les entitats.

A l'hora de reorganitzar les competències després de la renúncia per motius personals de Bañus, l'alcalde, José Chulvi, ha considerat molt operatiu aglutinar Foment Econòmic i comerç amb Hisenda, centralitzant en una persona totes les àrees relacionades amb l'economia local i l'ocupació. En aquesta decisió, Chulvi també ha tingut en compte l'experiència de Segarra i la seva capacitat de treball a l'hora de preparar totes les accions i mesures dels plans d'ajuda i de recuperació econòmica durant la pandèmia, un procés en què va estar molt involucrat i per a qui va estar en contacte amb les associacions empresarials.

En el proper ple, i un cop s'adoni oficialment de la renúncia de Marta Bañuls, prendrà possessió de la seva acta el següent membre de la llista socialista, José Luis Luengo, i es reajustaran les altres competències que tenia l'edil com el barri de Duans.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *