Medi ambient

Aquestes són les actuacions contra incendis a executar per Dénia aquest any

Entre altres, s'amplia la franja tallafoc de la interfície urbana-forestal de les Rotes

L'Ajuntament de Dénia ampliarà el tallafocs a la interfície urbana-forestal de les Rotes.

Aquesta és una de les actuacions previstes, per la regidoria de Medi Ambient, per executar aquest any en matèria de prevenció dincendis seguint les directrius del Pla Local de Prevenció dIncendis Forestals del terme municipal denier vigent des del 2021.

En concret, hi ha tres intervencions la contractació de les quals està en procés de licitació:

– L'execució d'una franja tallafocs a la interfície urbana-forestal de les Rotes, continuació de l'executada l'any passat. El pressupost daquesta actuació és de 17.952,29 euros, dels quals la Conselleria de Medi Ambient subvenciona 16.943 euros.

– L'obertura de franges a l'interior de dos barrancs a la zona nord del vessant del Montgó, amb un preu de contracte de 16.766,55 euros. Aquestes actuacions completaran la neteja dels barrancs a aquesta zona de la muntanya que es va començar l'any passat amb l'adequació dels barrancs de Santa Llúcia i de l'Emboixar.

- La tercera actuació en licitació és l'execució de la segona fase d'instal·lació d'hidrants al Montgó, un total d'11, que complementa la primera fase executada l'any passat i que va suposar la col·locació d'onze més. El preu de licitació daquestes obres és de 48.360,55 euros.

D'altra banda, al mes d'octubre començaran els treballs de desbrossament i poda dels arbres que se situen a la zona de servitud de la carretera del Barranc del Monyo (carretera de les Rotes), ja adjudicats per un pressupost de 23.147,30 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *