Esports

Bona arrencada de lliga per al CD Dénia en guanyar 1 a 0 a l'Eldenc B

El gol de Facundo va valer tres punts d'or a l'estrena grogueta a la Lliga Comunitat
Foto / Javier Zamora

El CD Dénia va tenir una bona arrencada de lliga en la nova categoria de la Lliga Comunitat en guanyar per 1 a 0 l'Eldenc B, al camp Diego Mena. L'equip local va superar clarament el seu rival a la primera meitat. L'ocasió més clara va arribar molt aviat per a l'equip denier, Sirerol als 3 minuts no va poder superar al mà a mà el meta rival.

Els homes que dirigeix Vidal López van ser els que van portar la maneta del joc. No van passar problemes en defensa i van disposar d'algunes ocasions per haver-se avançat al marcador. Elías va enviar una pilota per sobre del travesser i una altra de Panucci que no va trobar el marc contrari.

A punt del descans els visitants es van quedar amb 10 per l'expulsió d'un jugador.

La segona meitat va començar amb l?expulsió del local Elías i amb la igualtat sobre el camp, el partit es va tornar boig. Va ser un joc d'anada i tornada, sense que cap dels dos equips aprofités les ocasions clares que van tenir. Hauria golejat el Dénia però també ha pogut encaixar gols, la falta d'encert dels davanters de les dues esquadres ha impedit que el marcador es mogués.

Al minut 80 una bona jugada d'atac del CD Dénia la va resoldre amb un encertat xut, Facundo aconseguint l'únic gol de la tarda. A la recta final el conjunt local va controlar perfectament el seu rival per sumar tres punts a l'arrencada de Lliga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *