Esports

Crida de l'FB Dénia a les nenes perquè juguin a futbol

Des de l'escola denier se segueix fomentant el futbol femení
Foto / FB Dénia

Amb la conquesta del títol del Campionat del Món Femení de Futbol, aquest esport ha despertat l'interès de les més joves, és per això que es vol aprofitar l'estrebada perquè les escoles municipals augmentin la matriculació de nenes.

Des de l'FB Dénia es fa una crida perquè les nenes nascudes entre els anys del 2005 al 2009 acudeixin a les sessions de portes obertes que fa. Els dies en què poden anar al camp El Rodat són tots els dimarts a les 17.30 hores, dimecres i divendres a les 20.15 hores.

Més informació a l'oficina de l'FB Dénia instal·lada al camp El Rodat, o trucant al telèfon 679737562.

Un comentari a “Llamamiento del FB Dénia a las niñas para que jueguen al fútbol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *