Esports

El camp municipal de futbol de Calp llueix la nova gespa artificial

El cost total de les obres ha pujat a 468.264,83 euros, 248.654,44 dels quals ha subvencionat la Diputació d'Alacant.
Foto / Ayto Calp

Després de diversos mesos de demora, el camp municipal de futbol de Calp ja llueix la nova gespa. Un retard en la substitució que va venir motivat en haver de fer modificacions del contracte en veure que la gespa retirada no es podia tornar a utilitzar.

A més, del canvi de gespa artificial se n'han renovat les porteries i les xarxes de protecció, les voreres del camp i el sistema de reg. El cost total de les obres ha pujat a 468.264,83 euros, 248.654,44 dels quals ha subvencionat la Diputació d'Alacant.

L'alcaldessa, Ana Sala durant la presentació de la UD Calp va comentar que, “La nostra intenció és continuar invertint en totes les instal·lacions esportives municipals, a més de crear nous espais per a la pràctica esportiva com l'Esplai Park o el Pump Truck”, Sala va destacar, la renovació del parquet del Pavelló Domingo Crespo com una de les actuacions pendents que està previst que s'executin en els propers mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *