Esports

El CD Dénia B es va endur el derbi comarcal de 3a FFCV en vèncer la UD Ondarense (0-2)

El pitjor de la jornada en aquesta categoria va ser la derrota de l'Orba CF "B" davant el Benifairo (0-1)

A la primera jornada de la 3a FFCV hi va haver un derbi comarcal que va centrar l?atenció de molts aficionats. Al camp “Vicente Zaragoza” d'Ondara, es van veure les cares la UD Ondarense i el CD Dénia “B”. La victòria va ser pels visitants per 0 a 2.

El primer gol denier va ser obra d'Héctor La Peña al minut 22. Un gol que va servir per donar confiança al combinat que dirigeix David Mira. Els dianencs van estar més encertats i van controlar millor el joc. La sentència de la victòria va arribar amb el gol d'Unai al quart d'hora del segon temps.

El Joventut Pedreguer va ser un altre dels que va debutar amb victòria en imposar-se per 4 a 2 al Mutxamel B.

Un altre dels duels comarcals com va ser el CF Benitachell i CE El Verger va acabar en taules (2-2). També en empat van concloure els xocs Pego CF ·B·-Iraklis (2-2) i Alacant City-Beniarbeig CF (1-1).

Les coses no van anar bé al Orba CF “B”, que en el seu desplaçament a Mutxamel va caure davant del Monnegre per 2 a 0.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *