Esports

El CD Xàbia va encaixar un sever càstig al camp de l'Hèrcules B (5-2)

Les dues dianes de l'equip blanc-i-vermell van ser obra de José Cabo
Foto / CD Xàbia

El CD Xàbia va encaixar un sever càstig al camp del Hèrcules B, on va caure per 5 a 2. Va ser una tarda nefasta per al combinat de la Marina Alta. Els herculans van rendibilitzar molt bé els seus atacs cobrant un clar avantatge en posar-se amb 2 a 0. Abans d'arribar al descans, Cabo va escurçar les diferències deixant amb opcions el seu equip a la segona meitat.

A la represa aviat es va tornar a avançar l'equip local amb un gol de Cambra, al qual va respondre bé Cabo anotant el segon del seu compte per al CD Xàbia.

Dos gols de Sacha en només dos minuts van deixar sentenciat el partit per a desgràcia dels seguidors xabieros. No va poder ser, el CD, Xàbia va estar per sota de les seves possibilitats i davant de rivals de la qualitat del filial herculà es paga car.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *