Esports

El CD Dénia rep l'Eldenc B amb les baixes de Lobó, Ferrán, Aisa i Leo

El tècnic Vidal López està molt il·lusionat amb el debut del seu equip a la competició
Foto / Javier Zamora

El CD Dénia s'estrena a la “Lliga Comunitat”, rebent, aquest diumenge, al camp Diego Mena, a les 17 hores a l'Eldenc “B”, en un partit que tindrà com a àrbitre Ripoll Berenguer.

La darrera hora que presenta el conjunt que dirigeix Vidal López és que afronta aquest xoc amb les baixes de Pablo Lobo i Ferrán Molina per lesió, a les quals se sumen les d'Aisa i Leo per arrossegar sanció de la campanya passada.

El rival que visita el camp denier és un filial format per jugadors majoritàriament Sub 23 que tenen com a objectiu aconseguir una oportunitat per pujar al primer equip. Tots els equips filials solen ser molt perillosos atesa la joventut i rapidesa dels seus homes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *