Festes

Els Moros i Cristians de Dénia arriben a Nova York

A la mítica Times Square s'ha projectat part del tràiler de la campanya 'Ecos, de quan els moros arribessin al Saladar'

La història de la festa de Moros i Cristians de Dénia ha aconseguit arribar fins a Nova York.

Aquesta setmana, dimarts 5 de setembre, es va poder veure a Times Square part del tràiler de la nostra campanya 'Ecos, de quan els moros arribessin al Saladar'. D'aquesta manera, “la tradicional festivitat dels Moros i Cristians s'ha colat als carrers de Nova York”, tal com indiquen emocionats els representants de la Federació de Moros i Cristians de Dénia.

"Es tracta d´una campanya de difusió en què es fa referència a la història que hi ha darrere d´aquesta mítica festivitat que se celebra a la nostra ciutat per promocionar la cultura i tradició de la zona". Durant uns segons, els visitants d'aquesta animada i famosa zona de Manhattan van veure en una de les grans pantalles publicitàries aquest esdeveniment que tindrà lloc el proper dissabte 9 de setembre a Dénia.

“Creiem que la producció que desenvolupem als nostres carrers durant els Moros i Cristians no té res a envejar a les produccions cinematogràfiques, per la qual cosa tenia tot el sentit promocionar la nostra festa a través de la gran pantalla”, asseguren des de la Femmicc.

Ecos, una campanya publicitària amb gust de pel·lícula

La Federació de Moros i Cristians de Dénia ha apostat aquest any per potenciar encara més la seva festa. I ho ha fet a través d'una original campanya publicitària i de difusió que s'ha dut a terme a diferents pantalles arreu del món. En el cas de Nova York, ho ha fet en una pantalla que aconsegueix 137 milions de visualitzacions cada any i més de 400.000 visitants diaris.

L'agència de publicitat que hi ha al darrere és Plus Media, ubicada a Dénia. Tal com indiquen fonts de l'agència, aquesta campanya ha buscat impactar l'audiència com si fos una producció audiovisual. És a dir, s'han elaborat diferents peces com un tràiler, un cartell anunciador en format cartellera i s'ha difós a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials de la federació.

L'estètica èpica, que recupera part de la història perduda de la ciutat, s'ha acompanyat d'uns versos de Lope de Vega compilats al seu poemari Festes de Dénia, publicat el 1599. De fet, per primera vegada, s'han musicalitzat per acompanyar el tràiler daquesta campanya. Història, música i imatge audiovisual s'han conjugat per promocionar una desfilada a Dénia que se celebrarà aquest dissabte. El nom d'aquest esdeveniment és 'Ecos, de quan els moros arribessin al Saladar', i on se'n podrà gaudir? A la pantalla més gran que existeix, la vida real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *