Esports

Francès i Tomàs II jugaran davant Giner i Conillet a la final del «Trofeu MasyMas»

La final es jugarà aquest dissabte al Trinquet de Pedreguer a les 17:30 hores
Foto / Fundació Pilota

El «VII Trofeu Mixt MasyMas» de pilota valenciana en la modalitat de “escala i corda” ja té finalista que es disputarà el títol dissabte al Trinquet de Pedreguer. La gran final tindrà inici a les 17.30 hores.

A la primera semifinal disputada al Trinquet El Rovellet de Dénia, Francès i Tomàs II van vèncer la parella formada per Puchol II i Santi per 60 a 30. Va ser una espectacular partida en què n'hi va haver tants que van aixecar el públic dels seus seients.

A l'altra semifinal jugada al Trinquet de Benissa la victòria va ser per al duo, Giner i Conillet en guanyar Pere Roc II i Pere per 60 a 20. Des de l'inici la parella Giner, Conillet es va mostrar molt millor acoblada davant uns rivals que van tenir la seva millor tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *