Esports

L'estratègia va donar el triomf a la UD Calp a Tavernes (1-2)

Els centrals calpins, Paolo i Arthur van marcar de cap els gols
Foto / UD Calp

La UD Calp va sumar una victòria contra el Tavernes a qui va vèncer per 1 a 2, en un partit que va començar malament. Unes mans dins de l'àrea de Paolo van ser castigades amb pena màxima transformada per Joan Talens, quan amb prou feines havien passat 3 minuts.

La reacció de la formació que dirigeix Lauro Techeira va ser excel·lent. Els seus jugadors van saber contenir el joc directe dels locals i sempre que van poder se'n van anar a buscar l'empat.

A la segona meitat, als 15 minuts, Paolo va rematar d'un cop de cap, enviant el gol al fons de les malles. Amb l'empat a un, els locals van proposar un partit físic davant un rival que no es va empetitir i que va saber jugar bé les seves cartes.

Al minut 87 en una altra jugada d'estratègia Arthur va tornar a sorprendre la defensa local rematant de cap una pilota que va sorprendre el meta local Josep. Un gol molt celebrat per l'expedició calpina i no va ser per a menys ja que els va valer sumar el primer triomf de la lliga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *