Educació

Més de 1.900 alumnes d'Infantil i Primària tornaran a l'escola a Xàbia

El curs 2023-24 comença amb obres pendents del Pla Edificant, com el nou col·legi Graüll i obres al Trenc d'Alba i Mediterrània

A Xàbia, més de 1.900 alumnes d'Infantil i Primària tornen a classe dilluns que ve, 11 de setembre, segons les darreres dades d'escolarització. Aquestes dades les ha facilitat la regidora d´Educació, Mavi Pérez durant l´entrevista mantinguda amb Dénia FM.

Durant l'estiu, la regidoria, en coordinació amb la de Serveis i la Brigada Municipal, ha dut a terme diferents actuacions de manteniment per posar els centres educatius a punt. Entre altres, s'ha construït una rampa al CEIP Graüll per facilitar l'accés de persones amb discapacitat i millorar-ne l'accés a l'aula UEECO. També s'han fet treballs de pintura i reparacions de WC, vidres i altres millores.

El nou curs comença amb obres pendents d'executar emmarcades al Pla Edificant. Pérez assegura que tant l'alcaldessa, Rosa Cardona, com ella, estan molt compromeses amb aquest tema, i estan pendents que se'ls pugui atendre des de la Conselleria d'Educació per presentar-los les problemàtiques als centres educatius de Xàbia les solucions pertinents.

Entre aquestes obres pendents, la construcció del nou col·legi Graüll; o les actuacions al Trenc d'Alba i Mediterrània, pendents de revisió per part de la regidoria d'Urbanisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *