Esports

Ondara posa en marxa set Escoles Esportives Municipals per al curs 2023-24

Aquesta temporada s'ofereixen les disciplines de futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis taula, pilota i multiesportiva
Foto / EEMM Ondara

Les Escoles Esportives Municipals d'Ondara comencen nova temporada 2023-2024 amb un total de 544 xiquets i xiquetes matriculats, si bé des de la Regidoria d'Esports, s'ha indicat que encara queden places vacants en algunes categories. Les inscripcions es poden fer a la web posada en marxa per l'àrea d'Esports municipal: www.esportsondara.com .

El curs 2023-2024 s'ofereixen set disciplines esportives: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis taula, pilota valenciana, escola multiesportiva (de 4 a 6 anys), i tennis.

Pel que fa als preus de les Escoles Esportives Municipals, es mantenen els mateixos que aquest curs 2022-2023, amb descomptes per ser resident a Ondara i per tenir germans inscrits.

Tant l'Escola Municipal de Futbol (que compta amb 257 alumnes) com la de Bàsquet (amb 97 alumnes) van començar el 1 de setembre passat. La de Pilota començarà la setmana que ve. Pel que fa a les Escoles de Gimnàstica Rítmica començarà el dilluns 18 de setembre; i les de tennis taula i multiesportiva es començaran a impartir al mes d'octubre.

D´altra banda, des de la Regidoria d´Esports es recorda que els interessats poden adquirir l´equipació de les escoles esportives municipals abonant el 50% del preu de la primera peça (l´altra meitat ho aporta la Regidoria d´Esports). La vestimenta es podrà adquirir a la web https://www.esportsondara.com/document/roba-esportiva-eem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *