Educació

Gairebé 300 escolars donen la benvinguda al curs escolar a Benitatxell

S'han matriculat 89 alumnes d'Infantil i 190 de Primària
Foto / Ajuntament Benitatxell

Aquest dilluns ha iniciat el curs escolar 2023-2024 al CEIP Santa Maria Magdalena. A l'escola s'han incorporat 279 alumnes en total, 89 dels quals són d'Infantil i 190 de Primària.

L'entrada dels més petits ha transcorregut amb total normalitat, sense aglomeracions i de forma ordenada. Com que es fa des de fa tres cursos, s'han establert quatre entrades diferents: una per a Infantil, una altra per a Primer i Segon i dues per a Tercer, Quart, Cinquè i Sisè.

Els dies previs a l'inici del curs, els serveis municipals han realitzat treballs de manteniment i millora, tenint en compte totes les peticions de la direcció del centre. A l´exterior, s´han repintat els tancaments metàl·lics, tant de l´entrada de l´avinguda d´Alacant com de la placeta dels Mestres, s´han reemplaçat les portes d´accés dels banys del gimnàs per unes noves i s´han pintat les parets exteriors de els patis. També s'han adequat i esbrossat les zones enjardinades i se n'ha pintat el tancat.

Finalment, al pàrquing s'han renovat les plantes d'ornamentació dels testos de la zona d'espera de les famílies, i al parc de jocs contigu, seguint les peticions del veïnat i usuaris, s'ha retirat la graveta de còdols la zona enjardinada i s'ha reemplaçat per un material compacte amb resina que evita que es desprenguin les pedres i causin desperfectes i danys.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *