Esports

Recepció a l'ajuntament de Dénia al Club Gimnàstica Dénia

Marina Galstyan Kelejyan, Ainhoa Abad, i Anna María Lebedeva van pujar al podi al Campionat Nacional
Foto / Ayto. Dénia

Les gimnastes del Club Gimnàstica Dénia van tenir una recepció on els van ser lliurats els diplomes als seus gimnastes més destacades. L'acte va estar presidit per l'alcalde, Vicent Grimalt a qui van acompanyar, l'edil d'Esports, Valentí Alcalá i la presidenta del club, Karina Raso.

Dénia i el seu Club de Gimnàstica tenen diversos triomfs i èxits per celebrar. Les esportistes dianenques, Marina Galstyan Kelejyan, Ainhoa Abad, i Anna María Lebedeva van guanyar els podis de gimnàstica rítmica al Campionat d'Espanya Individual i Autonòmic de Gimnàstica Rítmica celebrat a València.

L'alcalde i l'edil d'Esports van lliurar els diplomes a les campiones i es van congratular pels triomfs de les tres esportistes del club denier.

Marina Galstyan es proclamava campiona d'Espanya individual absoluta en categoria aleví, ia més guanyava la medalla d'or en modalitat d'anella i la medalla de bronze en la modalitat de mans lliures.

Ainhoa Abad, per part seva, es proclamava campiona d'Espanya aleví en la modalitat de mans lliures i campiona d'Espanya per autonomies amb el País Valencià.

Així mateix, Anna Maria Lebedeva guanyava la medalla de bronze amb el País Valencià, en la categoria aleví.

Valentín Alcalá va comentar que, “penso de veritat que sou un grandíssim orgull per a Dénia. La gimnàstica és un esport que requereix molt desforç, treball en equip, disciplina, implicació, i moltes vegades sacrifici… però també resiliència. I esteu creixent amb aquests valors i representant-los exemplarment. No tinc cap dubte que us espera una reeixida trajectòria i moltíssims més reconeixements. I així ho espero. Enhorabona i moltes gràcies”.

Vicent Grimalt va agrair la tasca del Club de Gimnàstica Dénia, “perquè sabem que sou a més de grans esportistes, una gran família. I aquesta experiència i aquests èxits us ensenyen que amb il·lusió i perseverança podeu aconseguir qualsevol objectiu que us proposeu, tant a l'àmbit esportiu com a la vida. Moltes felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *