Turisme

Teulada Moraira registra al voltant d'un 80% d'ocupació a l'agost

Entre els temes més consultats pels turistes: informació local, festes, Costa Blanca, activitats culturals o transports

La regidoria de Turisme de Teulada Moraira, delegada a Susanne Katzgrau, ha recollit les dades dels turistes que han visitat el municipi durant aquest estiu.

L'informe presenta, en primer lloc, les xifres totals de persones ateses pel Tourist Info durant els mesos de juny, juliol i agost, juntament amb les demandes i peticions que han fet aquestes persones i el nombre d'atencions realitzades.

– Acumulat total persones: 6.087

– Acumulat total demandes: 11.435

– Acumulat total atencions: 3.157

En segon lloc, es recullen els temes més consultats, ordenats per tipus i de major a menor demanda: informació local, festes, Costa Blanca, activitats culturals, transports, activitats esportives, paisatges naturals, càmpings, hotels i wifi.

Pel que fa a les dades de ocupació turística durant aquesta temporada estival, obtinguts de la consulta a empreses d'allotjament, les xifres són les següents:

Establiments hotelers

  • Percentatge d'ocupació del mes de juny: 77,21%
  • Percentatge docupació mes de juliol: 87,89%
  • Percentatge d'ocupació mes d'agost: 93.621 TP3T

La procedència dels clients dels establiments hotelers ha estat el següent, ordenat de major a menor, de la Comunitat Valenciana i la Comunitat de Madrid, Catalunya, País Basc i Múrcia, a nivell nacional; i, a nivell internacional, del Regne Unit, Bèlgica, França, Alemanya, Països Baixos.

Empreses gestores de lloguers turístics

Percentatge d'ocupació del mes de juny: 47%

Percentatge d'ocupació del mes de juliol: 76,31%

Percentatge d´ocupació mes d´agost: 89,50%

La procedència dels clients dels lloguers turístics ha estat el següent, ordenat de major a menor, de la Comunitat Valenciana i la Comunitat de Madrid, País Basc i Aragó, a nivell nacional; i, a nivell internacional, de Regne Unit, Països Baixos, Bèlgica, Alemanya, França, Noruega, Suècia i Canadà.

En resum, segons les dades recollides durant l'estiu del 2023, Teulada Moraira es manté a la línia de l'any passat amb una mitjana de al voltant del 80% d'ocupació, amb la novetat de l'augment de turistes procedents dels Països Baixos en lloguers turístics i mantenint les principals comunitats autònomes, com la Comunitat Valenciana i Madrid, tant en el sector hoteler com en lloguers vacacionals.

La regidora de Turisme, Susanne Katzgrau, ha assenyalat la importància de comptabilitzar i registrar les demandes del nostre turisme, “doncs és una eina eficaç per a definir estratègies de promoció turística i, alhora, per avançar en el nostre projecte constant de convertir Teulada Moraira en una Destinació Turística Intel·ligent”.

Així mateix, amb aquestes dades, les diferents empreses turístiques del municipi “poden oferir productes i serveis especialitzats, accions noves i experiències més personalitzades”, ha afegit Katzgrau.

Raúl Llobell, alcalde de Teulada Moraira, ha volgut fer un especial agraïment al motor turístic del municipi: “a tots els nostres professionals i empreses, veïns i residents, serveis municipals i, en definitiva, a tots els que fan que Teulada Moraira, un any més, tingui resultats tan positius. Oferint uns serveis òptims acords a la demanda i fent de Teulada Moraira una de les destinacions més reeixides, amb un percentatge elevat de turisme fidel que repeteix visita any rere any”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *