Província

Triomfs per a Gorgos, Teulada i Benissa a la Segona FFCV de futbol

La primera jornada de lliga en aquesta categoria va deixar els triomfs per a tres equips comarcals.

El Gorgos CF, es va imposar en un trepidant partit al Safor Gandia per 2 a 0. Els locals van posar molt interès perquè els punts en joc es quedessin a casa. Un gol de Lleó a la primera meitat i un altre de Molines a la segona van propiciar la victòria per a la formació de Gata de Gorgos.

La UD Benissa va vèncer amb rotunditat en la seva visita al camp del AT Callosa, per 0 a 5. El resultat reflecteix clarament el que va passar sobre el rectangle de joc. L'encert a l'enganxada va ser clau perquè els benissers aconseguissin un triomf tan gran.

El FB Teulada-Moraira va ser el guanyador del derbi comarcal en vèncer el CE Pedreguer per 2 a 1. El control del joc va ser dels locals que es van avançar al marcador amb un gol de Quesada, a la primera meitat.

A la segona, aquest mateix jugador va anotar el 2 a 0 ia la recta final del xoc Carles va posar emoció amb el seu gol. El conjunt pedreguero va buscar la igualada però el bon ordre defensiu dels locals ho va impedir.

El pitjor d'aquesta jornada va ser la derrota del Orba CF, que va ser sorprès en el seu feu pel Benifàir que el va vèncer per 0 a 1. El conjunt dirigit per Juan Coca, va buscar anivellar el gol anotat per Eric però li va faltar encert a l'hora de la rematada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *