Esports

Ximo Perles vol canviar el model de les Escoles Esportives Municipals de Calp

Perles pretén reduir el cost de les matrícules als usuaris de les escoles

L'edil de l'ajuntament de Calp, Ximo Perles, des de la seva regidoria dEsports, pretén canviar el model que actualment tenen les Escoles Esportives Municipals.

Perles considera inapropiat que siguin els mateixos clubs els que gestionin les escoles. La seva proposició és treballar per facilitar la feina als clubs i garantir que tots els diners públics que s'inverteixin a les escoles es destinin a reduir la quota que paguen els pares.

Pel que fa a les instal·lacions esportives les considera deficitàries, necessiten millores. Indica la necessitat de renovar vestuaris i fer obres de manteniment. Igual que vol que es faci una distribució dels espais esportius una cosa que sap que no és gens fàcil.

La seva línia de treball va destinada a enfortir l'esport base. Les seves actuacions van dirigides a tenir en perfecte estat les instal·lacions, garantir la reducció de la quota per a les matrícules de les escoles municipals i intentar augmentar els serveis que presta l'ajuntament a tall de noliejar autobusos per a les competicions de les escoles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *