Esports

El CD Dénia ha de repetir l’assemblea que un grup de socis van impugnar

Queden anul·lats tots els acords presos en ella entre ells que els socis pagaren 300 euros
Edifici dels jutjats a Dénia / M. Pagán

L’assemblea de socis del CD Dénia celebrada el 30 d’agost de 2022 s’ha de repetir, tal com ha dictaminat la jutgessa encarregada del cas. Una decisió adoptada en l’acte de conciliació que va tindre lloc en el jutjat de Dénia.

Els socis demandants veuen complida la petició realitzada a través de la demanda que van interposar contra els acords presos per la directiva presidida per Juan Benavente.

La presentació de la demanda pretenia mantindre els drets del soci del club fins abans de la celebració d’eixa assemblea. Recordeu que després d’eixa assemblea per a tindre condició de soci, amb dret a veu i vot, va ser necessari abonar la quantitat de 300 euros, la qual és totalment desproporcionada en relació a la quantia que s’ha vingut abonant pels socis en els anys anteriors.

Socis assistents a l’assemblea del CD Dénia de l’exercici 2021/22 | J. Zamora

La jutgessa després d’escoltar els lletrats representants dels demandants i del CD Dénia va dictaminar que l’Assemblea de l’exercici 2021-2022 no té validesa cap pel que ha de repetir-se.

La data fixada per a la seua celebració és la del dijous 20 de febrer en lloc i data que s’ha de comunicar a tots els socis que durant la temporada 2021-22 tenien abonada la seua quota. La pròpia jutgessa té la intenció d’acudir a esta.

La decisió/acord pres per la jutgessa va ser ben rebut per part dels socis demandants que pensen que la justícia ha donat la raó a qui la té.

Un comentario en “El CD Dénia ha de repetir l’assemblea que un grup de socis van impugnar

  1. Al final se consigue justicia, esta directiva, sin ningún tipo de razón uso el rodillo para apabullar a los socios, y se a estado burlando de todos incluso de la justicia, ahora serán los socios los que decidan, y seguramente será, el por fin final de una maldita época, llena de oscuridad y de abusos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *