Esports

El pròxim curs de monitor de balonmano a Dénia de la FBMCV

L'Escola d'Entrenadors de la Federació organitza el curs per a la zona sud de València i nord d'Alacant del Nivell I
Cartell anunciador del curs / FBCV

La Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana (FHCV), a través de l’Escola Territorial d’Entrenadors, convoca el Curs de Monitor d’Handbol Dénia-Oliva 2023 a celebrar-se a Dénia i Oliva entre el 23 de desembre i el 17 de febrer de 2024.

Les sessions teòriques i pràctiques presencials es realitzaran en les instal·lacions adequades a l’activitat teòrico-pràctica, a l’Aula Sala de Juntes del pavelló d’Oliva i a la Sala de Formació del pavelló de Dénia.

Podran inscriure’s al curs les persones que compleixen els següents requisits: Tenir 16 anys complits, acreditar el títol de graduat en ESO, o titulació equivalent a efectes acadèmics. No es precisa cap experiència prèvia dins de l’handbol.

És necessari realitzar la inscripció del curs a la plataforma de cursos situada en la web de la federació www.fbmcv.com (Abans del 15 de desembre del 2023) amb els següents documents: Fotocòpia de la titulació necessària per accedir al curs (graduat en ESO). L’import total del curs és de tres-cents euros (300 €).

El curs de Monitor d’Handbol consta de 7 assignatures. Un cop aprovades totes les assignatures i presentat el PROJECTE FINAL, a l’alumne se li considerarà APTE. Acabat el curs, l’Acta Final serà enviada a l’Escola Nacional d’Entrenadors de la RFEBM perquè així consti el curs en els seus expedients.

El títol de Monitor d’Handbol es podrà sol·licitar un cop realitzat el període de Formació Pràctica de 150 hores (les pràctiques no tindran caràcter retroactiu). Si l’alumne ha estat declarat NO APTE després d’haver assistit a les classes de l’àrea corresponent, serà cridat a una convocatòria extraordinària (15 de febrer 2024).

Després de finalitzar el curs, l’alumne haurà de superar un període de pràctiques de 150 hores, segons les condicions que establisca l’Escola Territorial d’Entrenadors, després del qual li serà expedida el títol de Monitor d’Handbol. Les taxes d’Expedició del Títol tenen un import de vint euros (20 €), que seran abonats després de la superació del període de pràctiques a l’hora de recollir el títol.

Més informació a la web de la federació www.fbmcv.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *