Successos

La Guàrdia Civil de Calp deté a un ramader per amenaces greus a veïns de Castells

El capturat va emprar una escopeta i una navalla de grans dimensions per a intimidar a les seues víctimes
Moment de la detenció / Guardia Civil

La Guàrdia Civil de Calp ha detingut a un ramader com a autor de sis delictes d’amenaces, dos d’ells greus, ja que, segons afirmen les víctimes, va emprar per a intimidar-los, una escopeta, i en una altra ocasió una navalla de grans dimensions. Les víctimes són veïns de Famorca, en la limítrofa comarca del Comptat, i de Castell de Castells, a l’interior de la Marina Alta.

El Jutjat de Guàrdia i Instrucció de Dénia ha imposat a l’autor d’estes amenaces una orde d’allunyament de les seues víctimes, i la prohibició de comunicar-se amb ells.

Les investigacions es van iniciar el mes d’octubre passat, quan l’Equip Especialitzat en Robatoris en el Camp (ROCA) de la Guàrdia Civil de la Companyia de Calp, va tindre coneixement que un ramader, assentat en la zona i oriünd de Granada, estava amenaçant als veïns de diverses localitats. El detingut és un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola, conegut als voltants per la seua conflictivitat, segons apunten fonts de la Guàrdia Civil.

Segons afirmen els perjudicats, l’origen de les amenaces és a causa de les discrepàncies sobre els límits i les zones de pasturatge.

En Llibertat Provisional

El Jutjat de Dénia que instruïx la causa ha decretat la seua llibertat provisional i li ha imposat una orde d’allunyament respecte a les seues víctimes, amb prohibició d’acostar-se i de comunicar-se amb elles.

También te puede interesar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *