Opinió

Compromís Dénia: La rotonda de Santa Llúcia i inversions justes en Montgó, Marines i Rotes  

Compromís Dénia ha presentat un altre dels seus compromisos en el programa electoral. És la construcció de la rotonda en el Montgó, entre l’encreuament del camí de Merle, camí de Santa Llúcia, el vial que condueix a la residència de Majors, i el camí Corral de Calafat. Una obra que els valencianistes consideren “fonamental per a regular el trànsit conflictiu que circula per eixos camins i garantir la seguretat de la zona”, ha dit Rafa Carrió, candidat a l’alcaldia.

“Com ja sabem, esta proposta no és nova”. I és que és una reivindicació del veïnat i que Compromís porta abanderant en l’ajuntament des de 2018. De fet, la projecció de l’obra va començar aleshores i era un dels compromisos dels valencianistes en el seu programa de 2019. Des que governa el PSPV en solitari aquesta redona ha sigut la demanda principal que tots els anys Compromís ha exigit a l’equip de govern en els pressupostos municipals. “Que any rere any hagen aparegut partides per a la realització de la redona, i que a hores d’ara sols tinguem un projecte en paper exemplifica la forma de procedir del PSOE: promeses, molt de projecte, però a l’hora de la veritat seguim a l’espera”.

De fet, Carrió ha qualificat de “burla” que l’equip de govern anunciara que seria una realitat en 2022. “Seguim insistint en aquesta proposta perquè la considerem importantíssima. Per això, serà el primer que executarem si governem” ha assegurat el candidat.

Per la seua banda, el regidor i també candidat en la llista de Compromís, Vicent Crespo, ha comentat que “Dénia no és sols el casc urbà, i que els ciutadans i ciutadanes de les Marines, les Rotes i el Montgó tenen els mateixos drets”. Per això, han anunciat que des de Compromís destinaran una inversió especial anual per a complir amb les seues demandes, realitzar un pla d’asfaltat i reurbanització, adequar les entrades a Dénia, i dotar de serveis necessaris (enllumenat, neteja, i altres) a aquestes zones “desemparades”.

Executiva Local de Compromís per Dénia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *