Festes

El barrio del Cristo de Ondara celebrará del 29 de junio al 2 de julio sus fiestas

Conoce el programa completo de actos
Comisión de fiestas 2023 / Ayuntamiento de Ondara

El barrio del Cristo de Ondara celebrará del 29 de junio al 2 de julio 2023 sus tradicionales fiestas; esas que los vecinos y vecinas llevan todo un año esperando. Las fiestas del Cristo 2023 están organizadas por los Festeros de Cristo 2023, con la colaboración de la Concejalía de Fiestas y Tradiciones del Ayuntamiento de Ondara.

PROGRAMA DE FESTES DEL CRIST 2023

DEL 19 AL 28 DE JUNY

20.00h: EXERCICI DE LA NOVENA, 9 dies de missa a La Capella del Santíssim Crist (excepte el diumenge 25 de juny).

DIJOUS 29 DE JUNY

22:00h: CONCERT DE LA BANDA JUVENIL D’Ondara i del duet de DOLÇAINA I PIANO format per Josep Alemany i David González al Parc de l’Era. La Comissió repartirà coca i mistela.

DIVENDRES 30 DE JUNY

12:00h: VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES I LLANÇAMENT DE TRONADORS anunciant l’inici de les festes del Santíssim Crist de l’agonia.

18.00h: ACTE DE BENEDICCIÓ DEL PA a l’Ermita del Crist. Posteriorment, repartició del PA BENET acompanyat per la XARANGA CACHORRAS BAND.

20.00h: “TARDEO” ININTERROMPUT al Barri del Crist (Carrer Constitució). Iniciarem la vesprada amb l’actuació de la XARANGA CACHORRAS BAND. Tot seguit actuarà el grup BLAT i, en acabar, serà LA MOCHA qui amenitzarà la nit. Per últim, el DJ local Pep Ortolà ens punxarà la millor música del moment. Durant tot el “tardeo” hi haurà servei de barra amb menjar i begudes a càrrec dels Festers de la Soledat 2023.

DISSABTE 1 DE JULIOL

8:00h: DESPERTADA pels carrers del Barri del Crist acompanyada pel grup de DOLÇAINA I TABAL CANYA BADÀ.

11.00h: PARC INFANTIL. Inflables a càrrec d’Espectacles l’afició al voltant de la Plaça 9 d’octubre. Es repartiran obsequis per als més menuts per cortesia d’Ale-hop.

12.30h: FESTA DE LA CERVESA a càrrec dels Festers del Crist (fins esgotar existències) i actuació del grup TÀNDEM al voltant de la Plaça 9 d’octubre.

17.00h: RECOLLIDA de les Festeres i els Festers del Crist, Regines Major i infantil, Corts d’Honor i Autoritats, Associacions Convidades i poble en general, acompanyats per la XARANGA CACHORRAS BAND.

19.00h: SANTA MISSA en la Capella del Santíssim Crist.

19.30h: OFRENA DE FLORS al Santíssim Crist de l’Agonia en el Parc de l’Era. En acabar l’ofrena, llançament de focs artificials.

22.00h: SOPAR POPULAR. La Comissió repartirà taules, cadires, salmorra, coques i vi al voltant del Barri del Crist. Caldrà demanar tiquet a la Comissió de Festes amb antelació.

00.00h: Revetlla a càrrec de l’orquestra LA PATO al Carrer Constitució. El servei de begudes en barra serà en benefici de la Soledat 2023.

DIUMENGE 2 DE JULIOL

8:00h: DESPERTADA pels carrers del Barri del Crist acompanyada pel grup de DOLÇAINA I TABAL CANYA BADÀ.

10.00h: RECOLLIDA de les Festeres, Festers del Crist i Autoritats, acompanyats per la XARANGA CACHORRAS BAND, fins al Convent. Trasllat de la Mare de Déu de la Soledat fins a la Capella del Santíssim Crist. La Mare de Déu romandrà a la Capella del Crist fins la Solemne Processó.

12.30h: SOLEMNE MISSA a la Capella del Santíssim Crist de l’Agonia, cantada pel Cor Parroquial d’Ondara.

14.00h: LLANÇAMENT d’una gran traca i Vi d’honor al Parc de l’Era.

19.00h: RECOLLIDA de les Festeres, Festers del Crist i Autoritats, acompanyats per la UNIÓ MUSICAL D’ONDARA.

21.00h: SOLEMNE PROCESSÓ en honor al Santíssim Crist de l’Agonia acompanyat per la Mare de Déu de la Soledat i amb la presència de la UNIÓ MUSICAL D’ONDARA I D’ONDARA COLLA DE DOLÇAINES I TABALS. En acabar, nomenament de la comissió 2024 i anunciant la fi de les festes, llançament d’un espectacular CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS a càrrec de Hnos. Caballer Pirotécnicos. Posteriorment trasllat de la Mare de Déu de la Soledat al Convent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *