Concursos

Inés Reig, Helena Vidal i Marta Rico guanyen el XXI Festival Intergeneracional de la Cançó a Dénia

La vint-i-unena edició del Festival Intergeneracional de la Cançó (FIC), celebrada el passat divendres 7 de juliol, va estar dedicada a la música negra (jazz, soul, blues, hip-hop, rap,…). A l’escenari ubicat al carrer de la Via es va poder gaudir de catorze actuacions -4 infantils, 4 juvenils i 6 sèniors- d’uns i unes participants que van rebre classes de perfeccionament de cant de la mà dels artistes musicals Kelly Lee i Juan Carlos Benlloc, els quals van realitzar els càstings i han participat com a coaches els mesos previs al certamen.

Acabades les actuacions, el jurat compost per l’edil de Joventut i Esports, Valentín Alcalà; la cantant dels grups Arise i Mind Driller Estefanía Aledo i la Production i Tour Manager, compositora i pianista Mónica Merino va lliurar els premis de les tres categories. Les guanyadores del FIC 2023 van estar Inés Reig (infantil), Helena Vidal (juvenil) i Marta Rico (sènior).

A l’acte van participar l’actor Paco Bertomeu com conductor, el cos de ball d’Inefable Producciones i els músics Carlos Bou, Francesc Boscà, Álvaro Ponce i Adrián Ribes. Junt amb els i les participants van interpretar cançons com I wanna dance whit somebody, Oh happy day, Ain’t no mountain high enough, Será que no me amas, Last dance o The Locomotion. A més, per a retre homenatge a l’artista per la seua mort el maig passat, Kelly Lee va interpretar dues cançons de la cantant Tina Turner.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *