Oci i temps lliure

Més de 1.200 persones participen en les visites guiades al Castell i als museus de Dénia en juliol

Dénia (28.07.2023).- El departament d’Arqueologia i Museus de l’Ajuntament de Dénia, alhora que la campanya estival Visiteu el Castell de nit, ha encetat aquest juliol un programa de visites guiades al Castell i als museus de la ciutat, que es prolongarà fins al proper 15 de setembre.
La campanya acull una oferta diversa que abasta des de la clàssica Conéixer el Castell a la innovadora La fortalesa per fora. Aquestes activitats s’acompanyen de la sèrie de visites als museus de la ciutat: Museu Arqueològic, Museu Etnològic, Museu dels Joguets de Dénia i Museu de la Mar. El conjunt d’activitats programades ha estat objecte d’una acollida excel·lent, amb més de 1.200 participants en este primer mes.
No obstant, les grans novetats de l’estiu han sigut la I Jornada d’encontre amb les estrelles i la ben acollida Discover the castle.
El proppassat dilluns 24 de juliol el cim del Castell va ser testimoni d’un Encontre amb les estrelles, una activitat que va obtenir una acollida màxima de públic. L’activitat es va fonamentar en la visualització del cel nocturn de Dénia, el cel dels nostres avantpassats, en harmonia amb la mitologia, de la mà d’un astrònom i d’una experta en iconografia.
L’altra novetat ha estat el desenvolupament d’un programa de visites guiades al Castell en anglés, Discover the castle, desenvolupat de dilluns a divendres a les 11.00 hores, que ha congregat públic de més de 10 nacionalitats i que ha gaudit d’una bona recepció.
L’Àrea d’Arqueologia i Museus recorda que la programació habitual continua fins el 15 de setembre, sense cap cost addicional al de l’entrada. Les activitats en què es pot participar són les que tot seguit es detallen, a mode de recordatori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *