Festes

Punts violeta en les festes de Dénia

Des de la Unitat d’Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament de Dénia està prevista la instal·lació de punts violeta en diferents esdeveniments d’oci durant la Festa Major (del 7 al 16 de juliol).  
Els punts violeta són espais on es sensibilitza al públic sobre les agressions masclistes, s’atén i s’informa a la gent sobre com actuar front a este tipus de violència i, específicament, serveixen per a denunciar les agressions sexistes, acompanyant i atenent les víctimes.
Els dies que s’instal·laran els punts violeta, gestionats per l’associació Alanna i atesos per professionals amb formació especialitzada, són:
Dissabte 8 de juliol: d’11 a 14.30 hores, al carrer del Marqués de Campo
Dijous 13, divendres 14 i dissabte 15 de juliol: de 0.00 a 04.00 hores, a l’esplanada de Torrecremada, coincidint amb les discomòbils.
Esta eina d’informació, prevenció i atenció especialitzada també estarà present durant les festes de Moros i Cristians en honor a Sant Roc.  Els punts violeta exiran al carrer els dies 4 i 13 d’agost, de 21 a 03.00 hores de la matinada, en l’aparcament pròxim a l’estació del TRAM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *