Obres

Amjasa asfalta un tram del Camí Vell de Gata

L'actuació ha permès que uns 300 metres lineals d'aquesta transitada via tinguen un paviment totalment renovat
Asfaltat d'un tram del camí Vell de Gata / Redacció

L’empresa municipal d’Aigües de Xàbia, Amjasa, ha conclòs l’asfaltat d’un tram del Camí Vell de Gata en el qual fa uns mesos va intervenir per a substituir una de les canonades que subministra l’aigua potable des de la zona de Rompudetes.

Des d’Amjasa han explicat que aquests treballs s’han pogut realitzar fa uns dies i han permès que uns 300 metres lineals d’aquesta transitada via tinguen un paviment totalment renovat.

El regidor de Cicle Hídric, José Marcos Pons, ha subratllat que l’equip de govern ha atès les peticions del veïnat de la zona que portava mesos queixant-se del mal estat en què havia quedat el carrer després de la intervenció. “Un dels nostres primers objectius en entrar al govern ha sigut atendre aquesta demanda veïnal”, ha remarcat l’edil, qui ha afegit que l’empresa municipal “ha de donar exemple a l’hora d’executar les obres correctament i no a mitges”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *