Astrid Waernes i Manu Sala, campions de la Comunitat Valenciana Veterans de tennis

Els representants del CT Dénia, van guanyar en la categoria +45 i +30 respectivament
Manu Sala després de conseguir el títol de campió en Veterans / CT Dénia

Els representants del Club Tennis Dénia, Manu Sala i Astrid Waernes van aconseguir nous èxits a nivell individual. En les pistes del Club Tennis Saladar a Silla, es van disputar les finals del XVIII Campionat de la Comunitat Valenciana de Veterans/es,

Manu Sala va ser campió en categoria individual +45, després de superar en la final Vicente Navarro Escuder, per 6/4 6/3. En un partit que va controlar molt bé el representant dianense.

En la final de dones + 30, Astrid Waernes va ser campiona en categoria després de guanyar a Ana Botella per 6/2 6/2, en un xoc on va ser clarament superior a la seua oponent.

La dianense campiona autonómica Veterana + 30 | CT Dénia

XLVIII Campionat Comunitat Valenciana Absolut “Trofeu Juan Carlos Ferrero”

La Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, ha concedit al Club de Tennis Dénia l’organització del Campionat Absolut de la Comunitat Valenciana. El Campionat es disputarà en les instal·lacions del club dianense del 12 al 20 de gener. Els aficionats al tennis podran gaudir de les millors raquetes de la Comunitat Valenciana.