Esports

Atzeneta Castelló-CD Dénia enfrontament en la III Copa Nostra de futbol

Moncada-UD Calp, Rafalafena-CD Xàbia, Orba-Sta Pola i UD Benissa-La Font partits per als comarcals en aquesta competició
Un dels onze del CD Dénia en la present temporada / Javier Zamora

Ja tenim enfrontaments dels trenta-dosens de final de la tercera edició de La Nostra Copa, el torneig més popular de la Comunitat Valenciana, disputat per tots els equips de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) i que dóna accés a jugar la Copa del Rei.

Aquest és el resultat del sorteig celebrat ahir durant la Gala FFCV celebrada en l’Espai Rambleta (València), per als equips comarcals: Atzeneta Castelló-CD Dénia, Moncada-UD Calp, Rafalafena Castelló- CD Xàbia, Orba CF-Sta. Pola i UD Benissa-La Font. Aquesta eliminatòria es jugarà a partit únic entre els dies, 6,8, 9 i 10 de desembre. El premi per als equips que la superen serà de 400 euros.

En aquesta ronda ja entren per primera vegada els equips de la Lliga Comunitat, per la qual cosa ja estan totes les categories en liza.

En total, en aquest sorteig, a més dels 27 equips de Lliga Comunitat, han entrat 13 equips de Primera FFCV, 19 de Segona FFCV i els cinc de Tercera FFCV que es mantenen en la competició després de superar les primeres tres rondes.

Inspirada en la FA CUP anglesa, i amb l’objectiu de possibilitar el somni d’enfrontar-se a un Primera Divisió en competició oficial a qualsevol conjunt per modest que aquest sigui, aquesta copa porta ja dues temporades omplint camps en el futbol més humil i il·lusionant a plantilles, aficions i localitats de tota la Comunitat Valenciana.

Per tant, sense gaires canvis, el sistema de competició d’aquesta III edició de La Nostra Copa és molt similar al d’anteriors entregues.

L’equip guanyador haurà de haver superat nou eliminatòries si és de Tercera FFCV, Segona FFCV o Primera FFCV, i sis eliminatòries en cas de ser equip de Lliga Comunitat, per proclamar-se vencedor.

En cap dels partits hi haurà pròrroga (excepte en la final), de manera que en cas d’empat al final del partit s’anirà directament al llançament de penals per determinar el guanyador.

El campió d’aquesta III edició jugarà la Copa de S.M. El Rei la temporada que ve, un somni que ja va complir el CD L’Alcora, el primer campió que va tenir La Nostra Copa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *