Educació

Creix la demanda en música, dansa i idiomes en les escoles municipals de Benitatxell

L'Escola de Persones Adultes ha experimentat un increment del 33% des del curs 2021-2022
Alumnes d'escoles municipals / Ajuntament de El Poble Nou de Benitatxell

Cada vegada són més les persones usuàries que trien les escoles municipals de Formació de Persones Adultes (FPA) i Música i Dansa de El Poble Nou de Benitatxell per realitzar-se, aprendre i gaudir amb les nombroses disciplines que ofereixen.

En ambdós casos, la xifra d’usuaris ha anat incrementant-se exponencialment els últims anys. El centre de Formació de Persones Adultes ha sigut el que més creixement ha experimentat els dos últims cursos, amb un augment del 33% de l’alumnat respecte a dos cursos anteriors (de 102 a 152 persones usuàries), i del 14,5% respecte al curs 2022-2023 (de 130 a 152).

Hi ha 9 grups de diferents nivells d’Espanyol (inicial, mitjà, avançat i perfeccionament), un grup de conversa en Espanyol, un grup d’alfabetització, i un grup de Valencià A1 per a estrangers.

L’Escola de Música i Dansa no es queda arrere. Ha passat de tindre 143 alumnes el curs 2021-2022 i 171 en 2022-2023, al total de 204 persones usuàries este curs 2023-2024.

Estes xifres suposen un increment del 30% en dos anys i del 16% respecte al curs passat. S’imparteixen les modalitats de Jardí musical, Iniciació a la música, Llenguatge musical, Flauta, Oboè, Clarinet, Saxòfon, Trompeta, Trompa, Trombó, Bombardí, Tuba, Percussió, Piano, Guitarra, Dolçaina, Conjunts instrumentals, Danses tradicionals i Cant.

En total, 356 persones es formaran en música, danses i idiomes aquest 2023-2024 en les escoles municipals de El Poble Nou de Benitatxell, 55 més que el curs passat i 111 més que fa dos anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *