Solidaritat

Dénia FM s’uneix a la campanya solidària de recollida de joguets junt amb la Policia Nacional de Dénia

'Felisity' va pujar al cotxe patrulla junt amb les agents encarregades d'unir les donacions per la ciutat
Caterina y Patricia junto al maletero del coche patrulla lleno de donaciones / Redacción

La Policia Nacional de Dénia va recórrer els carrers de la ciutat en la seua campanya solidària “Cap xiquet sense joguet” i Dénia FM es va sumar al recorregut per a donar suport a la causa.

Els nostres companys de ‘Felisity’, van seguir de prop a Caterina i Mara amb el seu cotxe patrulla. Les agents de la Policia Nacional de Dénia van passar per diversos locals i negocis de la ciutat que van voler col·laborar en la campanya i amb elles la nostra reportera, Patricia Blázquez.

Mara, Patricia y Caterina a l’inici de la ruta de recollida

Durant la vesprada, van poder visitar les oficines de Catalana Occidente Manolo Baydal, on Edu Samblás, de Tiempo Center, va fer entrega d’una de les caixes. També es van connectar en directe durant el seu pas per Cyberarena, Electrodomèstics Pineda, Servibox, Papereria Oest i Rehabilitarte.

A més, multitud d’oients es van oferir a donar joguets per valor de fins a 1.000 euros en escoltar el programa en directe, així com les entrevistes amb els col·laboradors de la jornada.

La campanya romandrà oberta fins al pròxim 10 de desembre. Les persones interessades a col·laborar amb aquesta iniciativa solidària poden realitzar les seues donacions en les dependències de la Comissaria dianense, situada al carrer Castell d’Olimbroi, número 5.

Es recolliran joguets nous o en bon estat de conservació; contes nous o en bon estat, i material escolar nou. L’objectiu d’aquesta campanya és que tots els xiquets del municipi disposen d’un regal en aquestes dates tan especials que s’aproximen. Motiu pel qual, tot el material recollit es destinarà en benefici de la Mesa Solidària de Dénia.

También te puede interesar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *