Esports

Dos segons llocs per als competidors del Reial Club Nàutic Dénia a València

Els equips Juvenil i Absolut masculí es van estrenar amb bon peu en la Lliga Suma de rem
Equipss juvenil y Absolut masculí de rem / RCN Dénia

El passat diumenge 26 es va celebrar, en el Reial Club Nàutic València, la I Regata de la Lliga SUMA Banc Fix del Mediterrani de la temporada, en la modalitat de falucho a la qual van acudir més de 400 esportistes de 16 clubs de la comunitat.

La jornada va albirar amb unes condicions bastant favorables, per a aquesta dura prova, en la qual els regatistes van haver de bogar 5.000 metres de fons, en mar obert, amb una mica d’ona i vent lateral d’aproximadament 10 nusos.

El Reial Club Nàutic Dénia va pujar al podi per a recollir dues plates, en diferents categories: juvenil masculí i absolut masculí. L’equip veterà femení va aconseguir el setè lloc. A més, el conjunt masculí, es va quedar a portes de pujar al podi, va acabar de forma ajustada en la quarta plaça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *